Adressenbestand voor leadgeneratie

Goede leads en een goede leadgeneratie campagne, beginnen bij goede adressen. Maar hoe kom je er aan? Jarenlang alles zorgvuldig bijhouden van je klanten, dat is één manier. Maar is dat duurzaam en houdbaar? Nee, klantinformatie verandert dagelijks en onze behoefte aan kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare data neemt toe. En dan hebben we het alleen nog maar over klantinformatie en niet over informatie van potentiële klanten. Met de hoeveelheid aan informatie die wij dagelijks over ons heen krijgen - en onze klanten dus ook - is het nog belangrijker om over accurate informatie te beschikken als wij onze klant willen informeren. Alleen op deze manier vergroten we de kans dat onze boodschap ook gelezen en gehoord wordt.

Kwalitatief goed adressenbestand, een aantal voorbeelden

De meeste van onze klanten hebben een commercieel vraagstuk dat op de één of andere manier gerelateerd is aan het hebben of het verkrijgen van kwalitatief goed adressenbestand. Een aantal willekeurige voorbeelden:

  • Stel, binnen een bepaalde branche heb je een sterke positie opgebouwd. Je wilt uitbreiden en groeien en je weet dat jouw product of dienst ook sterk aansluit bij enkele aanpalende en vergelijkbare branches. Het beschikken over een kwalitatief goed adressenbestand is dan van groot belang.
  • Een ander voorbeeld. Je hebt een sterke positie in de Nederlandse markt en bent al actief in een aantal Europese landen. De tijd is rijp voor een slimme en planmatige internationale uitbreiding. Een internationale groeistrategie wordt ontwikkeld, maar hoe ga je potentiële klanten in het buitenland benaderen?
  • Jarenlang houd je bedrijf zo goed als mogelijk alle contactinformatie bij van de klanten en prospects. Deze informatie is gedateerd. Vaste contactpersonen gaan ergens anders werken en veranderen van functie. Het klantenbestand moet geactualiseerd en verrijkt worden.

In al deze voorbeelden is een kwalitatief goed adressenbestand noodzakelijk. Nasano Management adviseert bij de aanschaf en begeleidt het gehele traject.

Website leads

Je besteedt veel tijd, aandacht en geld aan je website. De website trekt veel bezoekers, maar je bent onvoldoende in staat om online te converteren. Een Interim Marketing Professional van Nasano Management helpt je bij het verhogen van je conversie, maar er is nog een andere manier. Prospects bezoeken je website en je wilt heel graag weten wie dat zijn, welke pagina's ze bezoeken en hoe lang. Ook website leads genereren met uw website? Dat kan!

Ook een kwalitatief goed adressenbestand of website leads?

Wil je meer weten over leadgeneratie of over een kwalitatief goed adressenbestand? Neem dan contact met ons op.

Plaats een reactie

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?