Verbeter de vindbaarheid van uw website

Staat u al in de top 10 van Google? Lees hier hoe u uw positie in Google kunt verbeteren. Vaak zijn een paar kleine wijzigingen al voldoende voor resultaat.

 1. Content
  Gebruikt u op uw website de woorden waar op gezocht wordt? Een veelgemaakte fout is het gebruiken van vakjargon. Probeer u te verplaatsen in de klant. Welke woorden worden door uw klanten gebruikt? Probeer deze woorden ook te hanteren op uw website.
 2. Adres pagina website
  Gebruik de belangrijkste zoekterm waar u op gevonden wilt worden in de url van de pagina. De url is het adres van een specifieke pagina van je website.
 3. Gebruik van koppen (headers)
  Het gebruik van koppen verbeterd de leesbaarheid van de webpagina, daarnaast neemt Google aan dat in de koppen de belangrijkste zoektermen zijn opgenomen.
 4. Inhoud pagina
  Voor een optimale indexatie in Google is het belangrijk om de pagina body te geven. Een tekst van 300-500 woorden heeft een grote kans om geïndexeerd te worden.
 5. Linkbuilding
  De ranking binnen de zoekresultaten van Google wordt onder andere bepaald door de populariteit van de website. De populariteit wordt onder meer gemeten door het aantal links die naar de website verwijzen. U kunt het aantal links naar uw website verhogen door het schrijven van artikelen of link verzoeken te doen bij externe websites. Daarnaast helpt een optimale interne linkbuilding ook bij een betere vindbaarheid.

Dit zijn slechts een aantal tips voor het verbeteren van de online vindbaarheid. Wilt u uw website geheel laten optimaliseren voor een betere vindbaarheid? Dan is het vaak praktischer om dit uit te besteden. Zo kunt u ervan uit gaan dat een en ander correct wordt uitgevoerd en u zo snel mogelijk resultaat kunt zien.

Dit is artikel is eerder gepubliceerd op de blog van Studio Internet MarketingReacties op Verbeter de vindbaarheid van uw website

 1. Steven Rupert schreef:

  Ik denk dat visuele content (foto en video) de komende jaren ook een belangrijke rol gaat spelen.

Plaats een reactie

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?