GRATIS SEO Optimalisatie Check

 
Bel 055-2045555

GRATIS SEO Optimalisatie Check

Een goede vindbaarheid van uw site is van groot belang. U wordt onvoldoende goed gevonden en/of uw bezoekers converteren niet tot leads? Met de GRATIS SEO Optimalisatie Check van Nasano Management weet u snel wat er goed gaat, wat niet en wat u moet verbeteren. Snel, concreet en resultaatgericht!

Aanpak GRATIS SEO Optimalisatie Check

Samen met u bespreken wij uw online en commerciële doelstellingen. Op basis hiervan onderzoeken wij uw website en uw online strategie. Hierbij kijken wij onder andere naar:

  • Commercieel - doelgroep, zoekwoorden, concurrentie, etc.
  • Techniek - laadtijden, headers/tags, mobielvriendelijkheid, etc.
  • Social/SEA - inzet social media, SEA, etc.

Na afloop van de SEO Optimalisatie Check ontvangt u van ons het rapport met bevindingen, helemaal gratis! Het rapport bevat tips, suggesties en concrete oplossingen voor de verbeterpunten. 

Uw voordelen

  • Online, snel inzicht en resultaat
  • Compact, maar toch compleet
  • Concrete tips en oplossingen
  • GRATIS!

Waarom Nasano Management?

ANALYTISCH
De Sales & Marketing professionals van Nasano Management zijn analytisch scherp en komen snel tot de kern van het probleem.
DAADKRACHTIG
In onze aanpak zijn wij daadkrachtig en combineren we onze jarenlange ervaring om uw verkoopresultaat te verbeteren.
VERFRISSEND
De Sales & Marketing professionals van Nasano Management zorgen voor een verfrissende aanpak en voor nieuwe energie.
RESULTAATGERICHT
Vanuit een heldere analyse en een pragmatisch plan, naar een daadkrachtige uitvoering en een verbetering van uw verkoopresultaat.

Wist u dat...

......meer dan 94% van uw klanten zich eerst online oriënteert voordat ze iets kopen of contact met u opnemen? (bron: 2014 State of B2B Procurement Study)

 

GRATIS SEO Optimalisatie Check

Wat anderen over ons zeggen

Guido Willemsen CEO eXtropy

“De samenwerking met Nasano Management voelt zo vertrouwd; alsof ze onderdeel uitmaken van onze organisatie. Ons commercieel geweten, zou je kunnen zeggen.”

Ja, ik wil de GRATIS SEO Optimalisatie Check!Over Nasano Management

Nasano Management helpt met het verbeteren van uw verkoopresultaat. Dit doen wij door leadgeneratie, (tijdelijke) uitbreiding van uw sales- en marketingafdeling (interim professionals en interim management) en training & coaching. Met onze Sales & Marketing Analyse scherpt u uw commerciële strategie aan; een eerste start van het verbeteren van uw verkoopresultaat.

Diensten Nasano Management

Contactgegevens

Contactgegevens
Nasano Management B.V.
Post- en bezoekadres
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn

M: 055-204 5555
E: info@nasano.nl

Volg ons!

© 2016 Nasano Management

by Max

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?

Aan goede ideeën geen gebrek | Klantcase Drake & Farrell

Drake & Farrell is een logistiek dienstverlener uit Bleiswijk. Al bijna vijftien jaar ontwikkelen ze nieuwe initiatieven om de retourverwerking en logistiek van organisaties als KPN, Caiw. en Heineken constant te verbeteren. Nasano doet sinds een halfjaar marktonderzoek voor een van de initiatieven van het bedrijf “snelle reparatie service” zodat dit nieuwe initiatief zo effectief en succesvol mogelijk in de markt wordt gebracht.

De goegemeente

Erik Hofland is samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de Business Development bij Drake & Farrell. “Bij ons krijgen mensen met een goed idee en verhaal vaak de ruimte, zegt hij trots. Maar ik zag ook dat initiatieven soms niet goed van de grond kwamen. Wat beter kon was vooraf meer inzicht verkrijgen in de behoefte en potentie van de markt. We hadden behoefte aan professionele marktverkenning en -inzicht. Analyses over de concrete interesse van reparatie-partners en potentiële klanten bijvoorbeeld, en natuurlijk de vraag of er in het verleden en huidig al soortgelijke ideeën waren geweest.”

Aannames valideren

Erik Hofland schakelde de hulp in van Nasano Management. “Tijdens een tweedaagse workshop kwamen we erachter dat veel aannames niet gevalideerd waren. Nasano scherpte onze proposities aan, stelde buyer personas op en beoordeelde ons businessplan. Daarna gingen ze het land in om op basis van interviews en marktonderzoek die nieuwe aannames te valideren.”

Slagvaardig en pro-actief

“We zijn tevreden met de uitkomsten van het onderzoek. We hebben ons businessplan er effectief op aangepast. Nasano liet zien dat ze slagvaardig zijn: meteen de mouwen opstropen en aan de slag gaan. Ze zijn betrokken en behoorlijk flexibel: Als iets net even anders loopt qua tijd of budget, passen ze zich daar meteen op aan. Ook fijn: ik kan altijd bellen met een marketingvraag, ook als dat uit pure nieuwsgierigheid is. Ze ondersteunen dus niet alleen, maar hebben naar mij ook een coachende rol waarin ik mijn kennis aanzienlijk kan vergroten. Dat is erg waardevol.”