meer leads

Ja, ik wil groeien!

Ja, ik wil meer nieuwe klanten en meer omzet! Met de juiste leads en een professionele salesopvolging verbetert u uw verkoopresultaat. Zonder kwalitatief goede leads geen nieuwe klanten; en zonder nieuwe klanten geen nieuwe omzet. Nasano Management helpt u met meer leads en met het verbeteren van uw verkoopresultaat. Zowel met het maken van een pragmatisch plan als met een daadkrachtige uitvoering. 

Onze aanpak voor meer leads

Samen met u stellen we de juiste doelgroep vast bij uw propositie(s). Als u niet beschikt over een goed adressenbestand van uw doelgroep, dan zorgen wij daarvoor, want zonder goede adressen, geen goede leads. Op basis van uw propositie en doelstellingen bepalen we de inzet van de middelen; e-mail campagnes, direct mail, SEO/SEA/Social, telefonische acquisitie, etc. In een pragmatisch plan wordt bepaald wat we wanneer gaan doen en met welk resultaat. Wij starten - waar mogelijk in samenwerking met uw team - met verbeteren van uw verkoopresultaat. 

Uw voordelen

  • Schaalbaar en flexibel
  • Voorspelbaar en betrouwbaar
  • Meer dan 15+ jaar ervaring
  • Meer leads leidt tot meer omzet

Waarom Nasano Management?

Resultaatgericht

ANALYTISCH

De Sales & Marketing professionals van Nasano Management zijn analytisch scherp en komen snel tot de kern van het probleem.

Pragmatisch

DAADKRACHTIG

In onze aanpak zijn wij daadkrachtig en combineren we onze jarenlange ervaring om uw verkoopresultaat te verbeteren.

Verfrissend

VERFRISSEND

De Sales & Marketing professionals van Nasano Management zorgen voor een verfrissende aanpak en voor nieuwe energie.

Resultaatgericht

RESULTAATGERICHT

Vanuit een heldere analyse en een pragmatisch plan, naar een daadkrachtige uitvoering en een verbetering van uw verkoopresultaat.

Wat anderen over ons zeggen

Guido Willemsen CEO eXtropy

"De samenwerking met Nasano Management voelt zo vertrouwd; alsof ze onderdeel uitmaken van onze organisatie. Ons commercieel geweten, zou je kunnen zeggen."

Mark Rooijens Directeur Cipix

“Het mooie is, dat we het echt samen gaan doen. Wij leveren input, Nasano houdt de regie. Dat werkt ontzettend prettig.”

Ja, ik wil groeien!Over Nasano Management

Nasano Management helpt met het verbeteren van uw verkoopresultaat. Dit doen wij door leadgeneratie, (tijdelijke) uitbreiding van uw sales- en marketingafdeling (interim professionals en interim management) en training & coaching. Met onze Sales & Marketing Analyse scherpt u uw commerciële strategie aan; een eerste start van het verbeteren van uw verkoopresultaat.

Diensten Nasano Management

Contactgegevens

Contactgegevens
Nasano Management B.V.
Post- en bezoekadres
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn

M: 055-204 5555
E: info@nasano.nl

Volg ons!

© 2016 Nasano Management

by Max

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?