Adressen leads

Goede leadgeneratie begint met kwalitatief goede adressen. De tijd dat u genoegen moest nemen met verouderde adresbestanden met enkel een postadres, ligt ver achter ons. Er zijn verschillende aanbieders op de Nederlandse en Europese markt die, afhankelijk van de precieze vraag, hoogwaardige en betrouwbare, zakelijke adressen leveren. Wanneer u werkt met betrouwbare zakelijke adressen, vergroot dit de kans op succesvolle leadgeneratie aanzienlijk. Nasano Management werkt nauw samen met een aantal van deze leveranciers. Wij kunnen u objectief adviseren en begeleiden bij de aankoop.

Leadgeneratie begint bij goede adressen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar goede adressen. U heeft bijvoorbeeld nieuwe leads nodig of u wilt nieuwe markten gaan ontginnen in het binnen- of buitenland. Onderdeel van een goede aanpak van uw leadgeneratie activiteiten, is het maken van goede doelmarktselecties. Dit is mogelijk op een heel hoog detailniveau. Ook het actualiseren en verrijken van uw bestaande bestand van prospects en klanten behoort tot de mogelijkheden. Nasano Management adviseert en begeleidt u gedurende het gehele traject. Maar er zijn meer mogelijkheden, onder andere:

  • Doelgroepselectie van uw potentiële klanten in het binnen- en buitenland
  • Doelgroepselectie per (sub)branche en bedrijfskenmerken en persoonskenmerken
  • Actualisatie en verrijking van adressen
  • Website leads, ontvang gekwalificeerde leads van bedrijven die uw website hebben bezocht

adressen leads

Voorbeeld aanpak adressen leads

Een concreet voorbeeld. Eén van onze klanten wilde uitbreiden naar een andere markt. Kwalitatief goede adressen waren niet voorhanden. Nasano heeft begeleidt in de aanschaf van een groot bestand adressen geselecteerde bedrijven van hoogwaardige kwaliteit. Met behulp van deze adressen hebben we verschillende leadgeneratie en (online) marketingcampagnes opgezet. Direct in de eerste weken ontving deze klant meer dan 10 hoogwaardige inbound leads! In de weken daarna heeft een interim sales professional van Nasano Management gezorgd voor telefonische opvolging en deze weten te converteren in afspraken en uiteindelijk nieuwe klanten.

Wilt u ook adressen voor leads?

Wilt u ook ontdekken hoe goede adressen leiden tot betere leadgeneratie? Of wilt u uw adressenbestand actualiseren en verrijken? Neem dan contact met ons op via de rechterkant van het menu en begin vandaag nog met het verbeteren van uw verkoopresultaat.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?