Leadgeneratie via uw website? Ga voor warme leads!

 

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, het is altijd een voordeel om te zien welke klanten, prospects, leads of concurrenten er op uw website zijn geweest. U ziet dagelijks bezoekers op uw website. Wellicht zoeken ze een dienst die u aanbiedt, of zijn ze geïnteresseerd in een van uw producten op de website. Inzicht krijgen in wie deze bezoekers zijn en waar ze precies interesse in hebben, geeft waardevolle informatie voor goede leadgeneratie. Nasano Management maakt dit mogelijk.

Er staan warme leads voor u klaar!

tijdens een 30 dagen durende trial identificeren wij GRATIS uw website bezoekers. Hierbij wordt wekelijks gerapporteerd op de volgende ontwikkelingen:

  • Welke bedrijven hebben onze website bezocht?
  • Hoelang zijn de bezoekers op de website gebleven?
  • Welke pagina's zijn voor mijn warme leads interessant? 

30 dagen GRATIS trial

Wilt u weten wie uw website heeft bezocht? Nasano helpt u graag verder met het genereren van warme leads!

Van websitebezoeker naar warme leads

Een analysetool als Google Analytics geeft inzichten in het aantal bezoekers en de bezochte pagina’s. Maar zou het niet nog beter zijn als u precies weet welke bedrijven uw website hebben bezocht? Inclusief alle bedrijfsinformatie zodat u met een nieuwe lead aan de slag kunt.

Uw voordeel? Al deze mogelijkheden geven u nieuwe inzichten over het bezoek op uw website. Dit is waardevolle informatie voor het opvolgen van de doelgroep. Bedrijven die herkent worden op de website zijn misschien potentiële klanten. Een daadkrachtige leadgeneratie kan hieruit volgen. Wanneer duidelijk wordt dat een terugkomende bezoeker op relevante pagina’s een prospect is, kun je hem gewoon eens bellen. Zoek contact en bespreek de mogelijkheden.

Uw voordelen?

  • Inzicht in bedrijfsinformatie
  • Snel warme leads
  • Daadkrachtige salesopvolging
  • Direct inzicht en resultaat

 

Alle websitebezoekers (bedrijven) zijn overzichtelijk weergegeven op een persoonlijk dashboard. U kunt in één oogopslag zien welke bedrijven uw website hebben bezocht, de pagina's die zij hebben bekeken, en de tijd die de bezoeker op de website heeft doorgebracht.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Of interesse in een trial? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Warme leads, website leads, leadgeneratie, websitebezoekers

Ja, ik wil warme leadsNasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?

Aan goede ideeën geen gebrek | Klantcase Drake & Farrell

Drake & Farrell is een logistiek dienstverlener uit Bleiswijk. Al bijna vijftien jaar ontwikkelen ze nieuwe initiatieven om de retourverwerking en logistiek van organisaties als KPN, Caiw. en Heineken constant te verbeteren. Nasano doet sinds een halfjaar marktonderzoek voor een van de initiatieven van het bedrijf “snelle reparatie service” zodat dit nieuwe initiatief zo effectief en succesvol mogelijk in de markt wordt gebracht.

De goegemeente

Erik Hofland is samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de Business Development bij Drake & Farrell. “Bij ons krijgen mensen met een goed idee en verhaal vaak de ruimte, zegt hij trots. Maar ik zag ook dat initiatieven soms niet goed van de grond kwamen. Wat beter kon was vooraf meer inzicht verkrijgen in de behoefte en potentie van de markt. We hadden behoefte aan professionele marktverkenning en -inzicht. Analyses over de concrete interesse van reparatie-partners en potentiële klanten bijvoorbeeld, en natuurlijk de vraag of er in het verleden en huidig al soortgelijke ideeën waren geweest.”

Aannames valideren

Erik Hofland schakelde de hulp in van Nasano Management. “Tijdens een tweedaagse workshop kwamen we erachter dat veel aannames niet gevalideerd waren. Nasano scherpte onze proposities aan, stelde buyer personas op en beoordeelde ons businessplan. Daarna gingen ze het land in om op basis van interviews en marktonderzoek die nieuwe aannames te valideren.”

Slagvaardig en pro-actief

“We zijn tevreden met de uitkomsten van het onderzoek. We hebben ons businessplan er effectief op aangepast. Nasano liet zien dat ze slagvaardig zijn: meteen de mouwen opstropen en aan de slag gaan. Ze zijn betrokken en behoorlijk flexibel: Als iets net even anders loopt qua tijd of budget, passen ze zich daar meteen op aan. Ook fijn: ik kan altijd bellen met een marketingvraag, ook als dat uit pure nieuwsgierigheid is. Ze ondersteunen dus niet alleen, maar hebben naar mij ook een coachende rol waarin ik mijn kennis aanzienlijk kan vergroten. Dat is erg waardevol.”