Leadgeneratie via uw website? Ga voor warme leads!

 

Of u nu een groot of klein bedrijf heeft, het is altijd een voordeel om te zien welke klanten, prospects, leads of concurrenten er op uw website zijn geweest. U ziet dagelijks bezoekers op uw website. Wellicht zoeken ze een dienst die u aanbiedt, of zijn ze geïnteresseerd in een van uw producten op de website. Inzicht krijgen in wie deze bezoekers zijn en waar ze precies interesse in hebben, geeft waardevolle informatie voor goede leadgeneratie. Nasano Management maakt dit mogelijk.

Er staan warme leads voor u klaar!

tijdens een 30 dagen durende trial identificeren wij GRATIS uw website bezoekers. Hierbij wordt wekelijks gerapporteerd op de volgende ontwikkelingen:

  • Welke bedrijven hebben onze website bezocht?
  • Hoelang zijn de bezoekers op de website gebleven?
  • Welke pagina's zijn voor mijn warme leads interessant? 

30 dagen GRATIS trial

Wilt u weten wie uw website heeft bezocht? Nasano helpt u graag verder met het genereren van warme leads!

Van websitebezoeker naar warme leads

Een analysetool als Google Analytics geeft inzichten in het aantal bezoekers en de bezochte pagina’s. Maar zou het niet nog beter zijn als u precies weet welke bedrijven uw website hebben bezocht? Inclusief alle bedrijfsinformatie zodat u met een nieuwe lead aan de slag kunt.

Uw voordeel? Al deze mogelijkheden geven u nieuwe inzichten over het bezoek op uw website. Dit is waardevolle informatie voor het opvolgen van de doelgroep. Bedrijven die herkent worden op de website zijn misschien potentiële klanten. Een daadkrachtige leadgeneratie kan hieruit volgen. Wanneer duidelijk wordt dat een terugkomende bezoeker op relevante pagina’s een prospect is, kun je hem gewoon eens bellen. Zoek contact en bespreek de mogelijkheden.

Uw voordelen?

  • Inzicht in bedrijfsinformatie
  • Snel warme leads
  • Daadkrachtige salesopvolging
  • Direct inzicht en resultaat

 

Alle websitebezoekers (bedrijven) zijn overzichtelijk weergegeven op een persoonlijk dashboard. U kunt in één oogopslag zien welke bedrijven uw website hebben bezocht, de pagina's die zij hebben bekeken, en de tijd die de bezoeker op de website heeft doorgebracht.

Heeft u behoefte aan meer informatie? Of interesse in een trial? Laat dan uw gegevens achter via ons contactformulier. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!

Warme leads, website leads, leadgeneratie, websitebezoekers

Ja, ik wil warme leadsNasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?