NIEUWE KLANTEN BINNENHALEN, BEGINT MET LEADS GENEREREN

Nasano stippellijn

Als ondernemer is groei belangrijk voor je. Of je nu gaat voor winstmaximalisatie of continuïteit: een constante stroom van goed gekwalificeerde leads is essentieel. Je wilt niet achterblijven of stilstaan met nieuwe klanten. Je wilt vooruitkijken. En daarom is voorspelbare en schaalbare groei jouw ideale uitgangspunt.

Wij zijn er voor ondernemers. Voor ambitieuze ondernemers die willen groeien. Voor ondernemers die zich willen richten op het aansturen van hun bedrijf en die ‘gewoon’ meer klanten willen binnenhalen.

En meer klanten begint bij meer leads. Dit vraagt om een goede leadgeneratie aanpak. Maar dan wel op een voorspelbare en schaalbare manier. Nasano helpt ondernemers en directies hiermee.

Leads genereren door een geïntegreerde sales en marketing aanpak

LEADS GENEREREN MET EEN GEÏNTEGREERDE MARKETING & SALES AANPAK?

Voorspelbare groei door het genereren van leads

Wij geloven in een integrale aanpak. Dus niet alleen telefonische acquisitie of online marketing, maar een slimme combinatie van sales en marketing.

Door een dergelijke aanpak haal je het maximale rendement uit je investering. En dat is belangrijk, want budget en tijd zijn beperkt. Je wilt tenslotte snel, maar ook duurzaam resultaat.

Een slimme aanpak, vraagt om een slim plan. Op basis van een analyse van je waardepropositie, doelmarkten en doelstellingen ontwikkelen wij samen met jou een aanvalsplan.

LEADGENERATIE DOOR
MARKETING

Door middel van online- en offline marketing campagnes worden op de lange termijn meerdere touchpoints gecreëerd met de klant. 

LEADGENERATIE DOOR
SALES

Met behulp van acquisitie, vaak na afloop van onze campagnes, worden potentiële klanten in hoog volume telefonisch benaderd. 

BEDRIJVEN DIE AL LEADS GENEREREN MET NASANO MANAGEMENT

Bij ISProjects worden leads gegenereerd door Marketing
Bij AMN worden leads gegenereerd door sales
Bij CIPIX worden leads gegenereerd door sales
Bij Genova Consultancy worden leads gegenereerd door sales

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?