LEADGENERATIE DOOR MARKETING

Decoratielijn in Nasano kleuren

Heb je behoeften aan het genereren van traffic naar je website of het vergroten van je naamsbekendheid online? Leadgeneratie door marketing helpt jou aan meer leads.

Door mensen op meerdere kanalen op verschillende tijdstippen kennis te laten maken met jouw organisatie, diensten of producten kom je on top of mind bij jouw doelgroep.

Leadgeneratie door marketing

LEADGENERATIE DOOR MARKETING: ONZE AANPAK

WORKSHOPS

Voordat we beginnen met het bepalen van een strategie, starten we met een aantal workshops. Het doel van de workshops is om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Informatie die van belang is voor de strategiebepaling. Afhankelijk van de vraag en de opdracht wordt bepaald hoeveel workshops nodig zijn.

Aanpak

 • Ontwikkelen SWOT-analyse
 • Bepalen doelmarkten en doelgroepen
 • Concurrentie-analyse
 • Opstellen buyer persona's en invullen customer journey

STRATEGIE EN PLAN VAN AANPAK

Alle input uit de workshops wordt meegenomen in het schrijven van een marketingplan.

Onze marketing professionals schrijven een gedetailleerd plan. Geen dik boekwerk! Maar een daadkrachtig plan waar je direct mee aan de slag kan.

Aanpak

 • Daadkrachtig en pragmatisch plan
 • Een gedetailleerd aanvalsplan (13 weken)
 • Direct uitvoerbaar 

UITVOERING

Je kunt de uitvoering van het marketingplan geheel overlaten aan onze marketingprofessionals. Zij kunnen zowel vanuit ons kantoor in Apeldoorn als bij jou op kantoor werken aan een constante stroom hoge kwaliteit leads.

Enkele voorbeelden van de uitvoering door onze marketingprofessionals:

 • Opzetten campagnes in Adwords
 • Websiteteksten aanpassen
 • DM campagnes opzetten
 • E-mailcampagnes opzetten
 • Social media kanalen beheren
Leadgeneratie door marketing bij ISProjects

CASE STUDY ISPROJECTS

ISProjects voorziet in de integratie van oplossingen voor de digitalisering van factuurstromen. In 2017 heeft ISProjects de wens uitgesproken om meer te investeren in marketing. Het algemene marketingniveau moest omhoog en er moest meer ingezet worden op online activiteiten. 

Er ontstond een samenwerking tussen ISProjects en Nasano bij het ontwikkelen van een daadkrachtig Marketing- en Aanvalsplan. Maar ook na het vaststellen van de strategie besloot ISProjects de hulp van Nasano in te schakelen bij de uitvoering van het plan. De Marketing Professionals van Nasano ondersteunen ISProjects bij het ontwikkelen van een solide marketing basis en het genereren van leads uit meerdere campagnes. 

Online marketing wordt binnen dit project op meerdere fronten ingezet. Van het inrichten en optimaliseren van SEA-campagnes, het ontwikkelen van landingspagina's tot het schrijven van SEO-teksten. Aan de hand van een gedetailleerd aanvalsplan worden campagnes opgezet, plannen uitgevoerd en resultaten nauwkeurig geanalyseerd. Maandelijks ontvangt ISProjects een rapportage met de belangrijkste bevindingen en resultaten. 

GEÏNTEGREERDE SALES & MARKETING AANPAK

Wij geloven in de kracht van een geïntegreerde aanpak tussen sales en marketing. Marketing als een krachtige tool om online en offline leads te genereren.

Sales als tool om deze online leads als laaghangend fruit op te volgen. Zo heb jij als organisatie op kort termijn al resultaat.

MEER WETEN OVER LEADGENERATIE DOOR MARKETING?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?