MARKETING OPLOSSINGEN

VERHOOG DE CONVERSIE VAN KWALITATIEVE LEADS

Nasano stippellijn

Marketingcommunicatie is belangrijk voor zowel het behoud van bestaande klanten als het werven van leads. Je wilt meer investeren in marketing, maar bent te klein om een eigen marketingafdeling te hebben. Toch lopen dit soort bedrijven vaak tegen allerlei vraagstukken en uitdagingen aan. Voor hen hebben wij onze marketing oplossingen ontwikkelt. 

CONCEPT MARKETING OPLOSSINGEN

Je bent op zoek naar de betaalbare marketingspecialist die van alle markten thuis is. Het schaap met vijf poten? Dat kan! Met de marketing oplossingen van Nasano huur je een hele marketingafdeling in voor de prijs van een parttime of fulltime marketingmedewerker. Heel flexibel en alleen de onderdelen die jij nodig hebt.

Hoe werkt dat? Heel eenvoudig. Wij gaan er namelijk van uit dat je precies weet wat je wilt en nodig hebt. Wil je liever eerst ons advies; dat is ook geen probleem. Afhankelijk van je behoeftes en doelstellingen stellen we jouw ideale marketingteam samen. Je eigen schaap met vijf poten, maar dan flexibel en betaalbaar.

Bent u op zoek naar een combinatie aan marketing oplossingen?

De 6 tot 9 touchpoint binnen marketing

DE MARKETING OPLOSSINGEN VAN NASANO MANAGEMENT

SEO door Nasano

SEO

Het schrijven of optimaliseren van webteksten volgens de laatste ‘best practices’ op het gebied van SEO. En vergeet niet de technische optimalisatie van je website, zoals bijvoorbeeld snelheid.

SEA door Nasano

SEA

Het opzetten, beheren en optimaliseren van online advertentiecampagnes. Bijvoorbeeld Google Adwords, Google Display Netwerk en banner campagnes

Content marketing door Nasano

Content Marketing

Het creëren van verschillende type content (blogs, whitepaper, nieuwsbrieven) en distributie via verschillende on- en offline kanalen. Content kan tekst zijn, maar ook beeld, zoals infographics en video.

E-mailmarketing door Nasano

E-mailmarketing

Een effectieve manier om meer traffic naar je website te genereren is e-mailmarketing. Door te meten en te analyseren kom je erachter wat interessant is voor jouw doelgroep.

Direct mail door Nasano

Direct mail

Een mooi opgemaakte folder, of een persoonlijke brief naar een select groepje klanten. Direct mail is nog steeds een populaire manier om contact te maken met je doelgroep. Zeker in combinatie met je online kanalen.

Social Media door Nasano

Social Media

Het onderhouden van je social media kanalen vergt tijd en creativiteit. De opmaak van een kalender, het regelmatig delen van berichten of adverteren op social media? Zorg voor interactie en dialoog met je doelgroep online.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?