E-MAILMARKETING

INZETTEN ALS TRAFFIC GENERATOR
VOOR JOUW WEBSITE

Nasano stippellijn

E-mailmarketing is een zeer effectief middel om klanten op een directe en persoonlijke manier te benaderen. Mits het op de juiste manier wordt ingezet.

Met een goede emailcampagne bereik je potentiele en bestaande klanten. De potentiele leads maken kennis met jouw organisatie en de bestaande klanten worden herinnert aan het feit waarom ze juist met jou in zee gingen én moeten blijven.

Genereer lead met de e-mailmarketing diensten van Nasano Management

DE E-MAILMARKETING DIENSTEN VAN NASANO MANAGEMENT

DATA BEWERKING

Een goed databestand en een juiste import in je e-mailmarketing tooling is van cruciaal belang bij het starten van e-mailcampagnes. Onze marketeers adviseren en begeleiden bij het verrijken en importeren van databestanden.

PERSONALISATIE + VERSTUREN

Nasano werkt met verschillende tools voor e-mailmarketing. De campagne personaliseren? De template responsive maken, zodat deze op de telefoon goed leesbaar is? Het is allemaal mogelijk.

RAPPORTEREN

E-mailmarketing heeft als grootste voordeel dat alles is te monitoren en te analyseren. Wie heeft de e-mail geopend? Op welke link is er geklikt? Wij monitoren alles, zodat je inzicht krijgt in de interesses van je doelgroep en het effect van de campagne.

Case: E-mailmarketing bij Genova Consultancy

CASE STUDY GENOVA CONSULTANCY

Met behulp van één van onze designers is een aantal conversiegerichte emailmarketing campagnes ontworpen.

In de beginfase van het project is samen met de klant nagedacht over interessante 'haakjes' die als onderwerpen konden worden gebruikt in de e-mailmarketing campagne. De campagnes verwezen door naar meerdere landingspagina's, ontwikkeld door één van onze designers. De doelgroep was zeer specifiek en niet groter dan 500 bedrijven. Er werden drie verschillende campagnes verstuurd, allemaal met een iets andere insteek. Een gemiddeld open-percentage van 30% leverde Genova consultancy maar liefst 59 nieuwe leads op.

 

INTERESSE IN E-MAILMARKETING DOOR NASANO MANAGEMENT

Wil je er zeker van zijn dat je e-mailmarketing professioneel wordt aangepakt? Laat de experts van Nasano Management jou helpen met je strategie en uitvoering. Gegarandeerd succes.

E-mailmarketing door Nasano Management betekent:

  • Advies en begeleiding bij zowel strategie als uitvoering
  • De juiste tooling voor personalisatie en marketing automation
  • Inzicht in resultaten van campagnes
  • Meer traffic op je website en dus nieuwe leads

MEER WETEN OVER ONZE E-MAILMARKETING DIENSTEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?