ADVERTEREN IN DE ZOEKMACHINE

MET SEA BEN JE VERZEKERD VAN EEN HOGE POSITIE BINNEN GOOGLE

Nasano stippellijn

Optimaal vindbaar zijn voor je bezoekers? Met zoekmachine advertising weet jij zeker dat je bovenaan komt te staan in de zoekresultaten.

Met de juiste kennis in huis behaal jij zo je online doelen. Het adverteren in Google AdWords helpt jou nieuwe leads binnen te halen op een snelle en effectieve manier.

Hoge conversieratio's met de SEA diensten van Nasano Management

DE SEA DIENSTEN VAN NASANO MANAGEMENT

ONDERZOEK EN STRATEGIE

SEA helpt je nieuwe leads naar je website te genereren. Met een onderzoek naar de juiste zoektermen met bijbehorend zoekvolume en een opgave van de investering ontvang jij een plan van aanpak met de mogelijkheden.

Aanpak

 • Een onderzoek naar relevante zoektermen en zoekvolume
 • Een plan van aanpak met mogelijkheden omtrent het aangegeven budget

ADWORDS CAMPAGNES OPZETTEN

Met de juiste zoekwoorden en hoge kwaliteit advertentieteksten zoveel mogelijk conversie realiseren binnen het te besteden budget. Dàt is het doel van onze Marketing Professionals.  Door de koppeling met Google Analytics worden de resultaten meetbaar. Waar nodig worden de campagnes geoptimaliseerd.

Aanpak

 • Inrichten Google Adwords
 • Ontwikkelen advertentieteksten met hoog conversieratio
 • Rapportage uit Google Analytics voor meetbare resultaten

DISPLAY (RE-)MARKETING?

Met behulp van het display netwerk worden SEA campagnes door middel van afbeeldingen of en .gif onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. Daarnaast kunnen deze campagnes worden gericht op specifieke doelgroepen, die vallen binnen bepaalde criteria of de website hebben bezocht. 

Aanpak

 • Opzetten van display advertising
 • Het activeren van remarketing   
Case: SEA Advertising

CASE STUDY SKAGS

Single Keyword Advertisement Groups, ook wel SKAGS verhoogt de kwaliteitsscore van je advertentie. 

Door per advertentiegroep slechts één à twee overeenkomende zoektermen te gebruiken blijft de advertentiegroep erg specifiek. Dit ziet Google als een pluspunt!

Een hoge kwaliteitsscore betekent een relatief lagere cost-per-click. Hierdoor kunnen er, in tegenstelling tot advertenties met een lage kwaliteitsscore, meer kliks worden gerealiseerd. De kans op conversie op uw website wordt daarnee versterkt.  

WAAROM SEA UITBESTEDEN?

Google Adwords heeft vele mogelijkheden. Om deze zo effectief mogelijk in te zetten is kennis erg belangrijk. Onze marketeers hebben die kennis en mogen zichzelf specialisten noemen. Fouten als het verkeerd instellen van budgetten of het gebruik van verkeerde zoektermen voor de doelgroep worden door ons niet gemaakt. Haal het maximale resultaat uit online adverteren en krijg meer leads en een hogere conversieratio.

Jouw voordelen:

 • Direct inzicht in kosten en resultaat
 • Snel resultaat en meer leads
 • Altijd de juiste kennis in ‘huis’

MEER WETEN OVER ONZE SEA DIENSTEN?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?

Aan goede ideeën geen gebrek | Klantcase Drake & Farrell

Drake & Farrell is een logistiek dienstverlener uit Bleiswijk. Al bijna vijftien jaar ontwikkelen ze nieuwe initiatieven om de retourverwerking en logistiek van organisaties als KPN, Caiw. en Heineken constant te verbeteren. Nasano doet sinds een halfjaar marktonderzoek voor een van de initiatieven van het bedrijf “snelle reparatie service” zodat dit nieuwe initiatief zo effectief en succesvol mogelijk in de markt wordt gebracht.

De goegemeente

Erik Hofland is samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de Business Development bij Drake & Farrell. “Bij ons krijgen mensen met een goed idee en verhaal vaak de ruimte, zegt hij trots. Maar ik zag ook dat initiatieven soms niet goed van de grond kwamen. Wat beter kon was vooraf meer inzicht verkrijgen in de behoefte en potentie van de markt. We hadden behoefte aan professionele marktverkenning en -inzicht. Analyses over de concrete interesse van reparatie-partners en potentiële klanten bijvoorbeeld, en natuurlijk de vraag of er in het verleden en huidig al soortgelijke ideeën waren geweest.”

Aannames valideren

Erik Hofland schakelde de hulp in van Nasano Management. “Tijdens een tweedaagse workshop kwamen we erachter dat veel aannames niet gevalideerd waren. Nasano scherpte onze proposities aan, stelde buyer personas op en beoordeelde ons businessplan. Daarna gingen ze het land in om op basis van interviews en marktonderzoek die nieuwe aannames te valideren.”

Slagvaardig en pro-actief

“We zijn tevreden met de uitkomsten van het onderzoek. We hebben ons businessplan er effectief op aangepast. Nasano liet zien dat ze slagvaardig zijn: meteen de mouwen opstropen en aan de slag gaan. Ze zijn betrokken en behoorlijk flexibel: Als iets net even anders loopt qua tijd of budget, passen ze zich daar meteen op aan. Ook fijn: ik kan altijd bellen met een marketingvraag, ook als dat uit pure nieuwsgierigheid is. Ze ondersteunen dus niet alleen, maar hebben naar mij ook een coachende rol waarin ik mijn kennis aanzienlijk kan vergroten. Dat is erg waardevol.”