SEO UITBESTEDEN?

HOGER IN GOOGLE BETEKENT MEER LEADS EN MEER OMZET

Nasano stippellijn

Je wilt graag potentiële klanten bereiken door zoekmachine optimalisatie? Jouw website bovenaan in de zoekresultaten? Dat is niet altijd even makkelijk, zo weten wij. Zoekresultaten veranderen continue. De concurrentie is hoog en steeds meer bedrijven zetten in op SEO.

Het beheersen van de techniek en het schrijven van de juiste content aan de hand van passende zoektermen vergt tijd. Maar met een duidelijk plan van aanpak, volledig gericht op het behalen van conversies, is die toppositie in Google wel degelijk haalbaar.

Wil jij inzien op welke SEO aspecten jouw website kan worden verbeterd? Maak gebruik van onze SEO optimalisatie check

Betere online vindbaarheid met de SEO diensten van Nasano Management

DE SEO DIENSTEN VAN NASANO MANAGEMENT

ONDERZOEK EN STRATEGIE

Zoekmachine optimalisatie helpt je nieuwe bezoekers naar jouw website te trekken. Een juiste aanpak zorgt voor hoge ranking op de voor jou relevante zoektermen. Met een gedegen onderzoek bepalen wij samen met jou welke zoektermen interessant zijn. Welke pagina’s geoptimaliseerd kunnen worden en of  de website technisch voldoet aan de eisen. Voorafgaand stellen we samen met jou een plan van aanpak op.

Onderdelen

WEBSITE OPTIMALISATIE

Technische opbouw en website structuur zijn belangrijke elementen bij het hoog scoren in de Google resultaten. De laadtijd van een website of de grootte van afbeeldingen, het telt allemaal mee. Onze SEO-specialist optimaliseert jouw website en houdt aan de hand van een rapportage de resultaten bij.

Onderdelen

  • Technische aanpassingen website
  • Bijhouden resultaten rapportage

CONTENT CREATIE

Teksten schrijven aan de hand van de belangrijkste zoektermen zorgt ervoor dat jouw website gevonden wordt in de zoekresultaten. Maar bezoekers die op de website komen willen ook relevante content. Met de juiste teksten verhoog je de conversie. Onze Content Marketing Professional weet precies op welke wijze bezoekers geënthousiasmeerd en getriggerd kunnen worden.

Onderdelen

  • Het creëren van relevante content
  • Advies over verspreiden van content op verschillende kanalen
  • Toepassen van de juiste tone of voice
Case: SEO optimalisatie bij Het Baken

CASE STUDY ZORGVERLENING HET BAKEN

Zorgverlening Het Baken is een regionale zorginstelling die zorgt verleent aan inwoners van de gemeenten, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Hattem en Epe. Voor Zorgverlening Het Baken heeft Nasano een nieuwe SEO-strategie opgezet. Een zoekwoordenonderzoek vormde de basis voor het herschrijven van een aantal teksten. Daarnaast waren technische aanpassingen nodig om de website te optimaliseren. 

Tijdens het zoekwoordenonderzoek is er gezocht naar zoektermen die bijdragen aan de kans om hoger te scoren in Google. Op basis van het zoekwoordenonderzoek is onze Junior Marketing Professional begonnen met het schrijven van teksten. Alle teksten moesten voldoen aan de juiste structuur, titels, opbouw en het terug laten komen van belangrijke zoektermen. 

Daarnaast heeft Nasano geholpen bij enkele technische optimalisaties zoals het verkleinen van afbeeldingen en het toevoegen van ALT-tags. 

WAAROM SEO UITBESTEDEN?

SEO is een vakgebied dat tijd vergt om te beheersen. Tijd die de meeste ondernemers niet hebben. Het kost geld om SEO uit te besteden, maar door de juiste kennis en expertise in huis te halen, levert het je gegarandeerd iets op. Niet alleen trek je nieuwe bezoekers naar je website, ook de gebruiksvriendelijkheid van je website gaat vooruit. Het is de bedoeling dat je websitebezoeker transformeert tot klant. Om dat te bereiken is een goed ingerichte website van levensbelang. Zelfs met maar een klein percentage nieuwe website bezoekers vergroot je de kans om meer leads binnen te halen.

Jouw voordelen:

  • Haal kennis en expertise in huis
  • Tijdbesparing
  • Verhoog je conversie en ontvang nieuwe leads

MEER WETEN OVER ONZE SEO DIENSTEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?