SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

ERVAAR DE INTERACTIE MET JE DOELGROEP

Nasano stippellijn

De invloed van social media en het effect dat het kan hebben op de groei van jouw bedrijf hoeven we niet meer uit te leggen.

Veel organisaties werken al hard aan hun online zichtbaarheid en het aantal wordt alleen maar groter. Het onderhouden van kanalen zoals Twitter, LinkedIn en Facebook vergt behoorlijk veel tijd. Tijd die jij als ondernemer liever in andere zaken stopt.

Versterk uw naamsbekendheid met de social media diensten van Nasano

DE SOCIAL MEDIA DIENSTEN VAN NASANO MANAGEMENT

BEHEER VAN KANALEN

Heb je geen tijd voor social media, maar wil je wel graag actieve kanalen? Onze social media experts kunnen het beheer van jouw social media kanalen volledig op zich nemen. Het plaatsen van berichten tot en met het reageren op reacties, de experts van Nasano staan voor jou klaar. Uiteraard stellen we vooraf doelen op en bepalen we samen op welke manier jij wilt communiceren met je volgers.

  • Bepalen doelstellingen en plan van aanpak
  • Plaatsen berichten
  • Monitoren en bijhouden van kanalen

ADVERTISEMENT

Heb je behoefte aan meer volgers en bezoekers op je bedrijfspagina? Organiseer je een webinar maar wil je graag meer inschrijvingen? Het adverteren op social media helpt je effectief doelstellingen te halen en op snelle wijze de doelgroep te bereiken.

  • Advies en vaststellen strategie adverteren
  • Opmaak advertenties
  • Monitoren en rapportage advertenties
Case: LinkedIn Advertising vergelijking

CASE LINKEDIN ADVERTISING

De advertentie mogelijkheden binnen LinkedIn kan voor twee belangrijke doeleinden worden ingezet: Leads genereren of naamsbekendheid vergroten.

Als voorbeeld een kleine test die wij recent hebben uitgevoerd. Het doel was om de verschillen tussen LinkedIn's sponsored content en LinkedIn's advertisements met elkaar te vergelijken. Hiervoor zijn we met beide mogelijkheden aan de slag gegaan. Het thema van onze advertenties: leadgeneratie door Nasano.  Uit de analyse kwamen de volgende conclusies naar voren: 

  • LinkedIn Gesponsorde content richtte zich op conversie, met 18 kliks uit 2.900 weergaven. 
  • LinkedIn Advertisement richtte zich  voornamelijk op naamsbekendheid, met 4 kliks uit 13.000 weergaven 

Waar zou jij voor kiezen? 

UW KANALEN LATEN BEHEREN DOOR NASANO MANAGEMENT

Onze marketing professionals helpen je graag bij het succesvol maken van jouw social media kanalen.

Zowel bij het opstellen van de strategie en doelstellingen als de uitvoering hiervan. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

MEER WETEN OVER ONZE SOCIAL MEDIA DIENSTEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?