ONTMOET HET TEAM VAN NASANO MANAGEMENT

MAAK KENNIS MET ONZE PROFESSIONALS

Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf. En wij hebben één ding gemeen: we zijn bevlogen in wat we doen.

Samen met leuke collega's werken we hard aan het verbeteren van het verkoopresultaat van onze klanten. Dat drijft ons en houdt ons de hele dag bezig. En omdat het om mensen gaat, is het goed om een 'gezicht' bij de naam te zien. Dit zijn wij!

 

Chantal van Thiel

Marketing Professional

 

Dorus Huiskes

Sales Professional

 

Esmee Benning

Marketing Professional

 

Herman Dijkstra

Sales Professional

 

Jeroen Venus

CEO

 

Jori Stam

Content marketing professional

 

Judi van Asselt

Sales Professional

 

Karel Kloeze

Sales Professional

 

Leoniek Zuihof

Graphic & Interactive Design

 

Marc Pieplenbosch

Marketing Professional

 

Martijn Knegter

Content Marketing Professional

Ogi Babic

Sales Professional

 

Pepijn Zoet

Sales Professional

 

Robbert-Jan Roodzand

Marketing Professional

 

Sebastiaan van der Greef

Marketing Professional

 

Sjaco Nagelkerke

Graphic & Interactive Design

 

Sophie Wassink

Content Marketing Professional

 

Steven Rupert

Marketing Professional

 

Yassin Chakour

Sales Professional

 

Openstaande vacatures

SOLLICITEER DIRECT

Heeft u hulp nodig van de professionals bij Nasano Management? 

Het team van Nasano is gespecialiseerd in Marketing, Sales en Leadgeneratie. Kunt u wel ondersteuning gebruiken bij één van deze vraagstukken? Meld u dan aan via het Nasano contactformulier. Wij helpen u graag verder met het versterken van uw verkoopresultaat. 

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?

Aan goede ideeën geen gebrek | Klantcase Drake & Farrell

Drake & Farrell is een logistiek dienstverlener uit Bleiswijk. Al bijna vijftien jaar ontwikkelen ze nieuwe initiatieven om de retourverwerking en logistiek van organisaties als KPN, Caiw. en Heineken constant te verbeteren. Nasano doet sinds een halfjaar marktonderzoek voor een van de initiatieven van het bedrijf “snelle reparatie service” zodat dit nieuwe initiatief zo effectief en succesvol mogelijk in de markt wordt gebracht.

De goegemeente

Erik Hofland is samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de Business Development bij Drake & Farrell. “Bij ons krijgen mensen met een goed idee en verhaal vaak de ruimte, zegt hij trots. Maar ik zag ook dat initiatieven soms niet goed van de grond kwamen. Wat beter kon was vooraf meer inzicht verkrijgen in de behoefte en potentie van de markt. We hadden behoefte aan professionele marktverkenning en -inzicht. Analyses over de concrete interesse van reparatie-partners en potentiële klanten bijvoorbeeld, en natuurlijk de vraag of er in het verleden en huidig al soortgelijke ideeën waren geweest.”

Aannames valideren

Erik Hofland schakelde de hulp in van Nasano Management. “Tijdens een tweedaagse workshop kwamen we erachter dat veel aannames niet gevalideerd waren. Nasano scherpte onze proposities aan, stelde buyer personas op en beoordeelde ons businessplan. Daarna gingen ze het land in om op basis van interviews en marktonderzoek die nieuwe aannames te valideren.”

Slagvaardig en pro-actief

“We zijn tevreden met de uitkomsten van het onderzoek. We hebben ons businessplan er effectief op aangepast. Nasano liet zien dat ze slagvaardig zijn: meteen de mouwen opstropen en aan de slag gaan. Ze zijn betrokken en behoorlijk flexibel: Als iets net even anders loopt qua tijd of budget, passen ze zich daar meteen op aan. Ook fijn: ik kan altijd bellen met een marketingvraag, ook als dat uit pure nieuwsgierigheid is. Ze ondersteunen dus niet alleen, maar hebben naar mij ook een coachende rol waarin ik mijn kennis aanzienlijk kan vergroten. Dat is erg waardevol.”