meer leads

Ja, ik wil meer verkoopresultaten!

Ja, ik wil meer nieuwe klanten en meer omzet! Met de juiste leads en een professionele salesopvolging verbetert u uw verkoopresultaat. Zonder kwalitatief goede leads geen nieuwe klanten; en zonder nieuwe klanten geen nieuwe omzet. Nasano Management helpt u met meer leads en met het verbeteren van uw verkoopresultaat. Zowel met het maken van een pragmatisch plan als met een daadkrachtige uitvoering. 

Onze aanpak voor meer leads

Samen met u stellen we de juiste doelgroep vast bij uw propositie(s). Als u niet beschikt over een goed adressenbestand van uw doelgroep, dan zorgen wij daarvoor, want zonder goede adressen, geen goede leads. Op basis van uw propositie en doelstellingen bepalen we de inzet van de middelen; e-mail campagnes, direct mail, SEO/SEA/Social, telefonische acquisitie, etc. In een pragmatisch plan wordt bepaald wat we wanneer gaan doen en met welk resultaat. Wij starten - waar mogelijk in samenwerking met uw team - met verbeteren van uw verkoopresultaat. 

Uw voordelen

  • Schaalbaar en flexibel
  • Voorspelbaar en betrouwbaar
  • Meer dan 15+ jaar ervaring
  • Meer leads leidt tot meer omzet

Waarom Nasano Management?

ANALYTISCH
De Sales & Marketing professionals van Nasano Management zijn analytisch scherp en komen snel tot de kern van het probleem.
DAADKRACHTIG
In onze aanpak zijn wij daadkrachtig en combineren we onze jarenlange ervaring om uw verkoopresultaat te verbeteren.
VERFRISSEND
De Sales & Marketing professionals van Nasano Management zorgen voor een verfrissende aanpak en voor nieuwe energie.
RESULTAATGERICHT
Vanuit een heldere analyse en een pragmatisch plan, naar een daadkrachtige uitvoering en een verbetering van uw verkoopresultaat.

Wat anderen over ons zeggen

John Mulder Directeur AMN

"Na een pilotopdracht was ik overtuigd. De resultaten waren goed, het vertrouwen was er, dus de keus was snel gemaakt."

Guido Willemsen CEO eXtropy

“De samenwerking met Nasano Management voelt zo vertrouwd; alsof ze onderdeel uitmaken van onze organisatie. Ons commercieel geweten, zou je kunnen zeggen.”

Ja, ik wil meer verkoopresultaten!Over Nasano Management

Nasano Management helpt met het verbeteren van uw verkoopresultaat. Dit doen wij door leadgeneratie, (tijdelijke) uitbreiding van uw sales- en marketingafdeling (interim professionals en interim management) en training & coaching. Met onze Sales & Marketing Analyse scherpt u uw commerciële strategie aan; een eerste start van het verbeteren van uw verkoopresultaat.

Diensten Nasano Management

Contactgegevens

Contactgegevens
Nasano Management B.V.
Post- en bezoekadres
Molenstraat-Centrum 1
7311 XG Apeldoorn

M: 055-204 5555
E: info@nasano.nl

Volg ons!

© 2016 Nasano Management

by Max

Nasano Banner

Wij blijven je graag van nieuwe waardevolle content voorzien. Mag dat?

Aan goede ideeën geen gebrek | Klantcase Drake & Farrell

Drake & Farrell is een logistiek dienstverlener uit Bleiswijk. Al bijna vijftien jaar ontwikkelen ze nieuwe initiatieven om de retourverwerking en logistiek van organisaties als KPN, Caiw. en Heineken constant te verbeteren. Nasano doet sinds een halfjaar marktonderzoek voor een van de initiatieven van het bedrijf “snelle reparatie service” zodat dit nieuwe initiatief zo effectief en succesvol mogelijk in de markt wordt gebracht.

De goegemeente

Erik Hofland is samen met 2 andere collega’s verantwoordelijk voor de Business Development bij Drake & Farrell. “Bij ons krijgen mensen met een goed idee en verhaal vaak de ruimte, zegt hij trots. Maar ik zag ook dat initiatieven soms niet goed van de grond kwamen. Wat beter kon was vooraf meer inzicht verkrijgen in de behoefte en potentie van de markt. We hadden behoefte aan professionele marktverkenning en -inzicht. Analyses over de concrete interesse van reparatie-partners en potentiële klanten bijvoorbeeld, en natuurlijk de vraag of er in het verleden en huidig al soortgelijke ideeën waren geweest.”

Aannames valideren

Erik Hofland schakelde de hulp in van Nasano Management. “Tijdens een tweedaagse workshop kwamen we erachter dat veel aannames niet gevalideerd waren. Nasano scherpte onze proposities aan, stelde buyer personas op en beoordeelde ons businessplan. Daarna gingen ze het land in om op basis van interviews en marktonderzoek die nieuwe aannames te valideren.”

Slagvaardig en pro-actief

“We zijn tevreden met de uitkomsten van het onderzoek. We hebben ons businessplan er effectief op aangepast. Nasano liet zien dat ze slagvaardig zijn: meteen de mouwen opstropen en aan de slag gaan. Ze zijn betrokken en behoorlijk flexibel: Als iets net even anders loopt qua tijd of budget, passen ze zich daar meteen op aan. Ook fijn: ik kan altijd bellen met een marketingvraag, ook als dat uit pure nieuwsgierigheid is. Ze ondersteunen dus niet alleen, maar hebben naar mij ook een coachende rol waarin ik mijn kennis aanzienlijk kan vergroten. Dat is erg waardevol.”